maanantai 17. marraskuuta 2008

Alamo, Austin ja Amarillo

Edellisestä kerrasta on taas vierähtänyt aikaa ja päivitellään vähän tapahtumia. Weimarissa Antti ja Mikko kävivät katsomassa aamulla paikallisen kuntosalin, joka oli yllättävän suuri uusine laitteineen paikan asukasluvun huomioiden (n. 3000). Siitä suunnattiinkin sitten edellisellä viikolla ostetun olutpullon etiketin ohjaamina Shineriin, jossa sijaitsee Saksalaisten ja Tshekkien 1900-luvun alkupuolella perustama panimo, jonka oluet ovat selkeästi normaaleja jenkkioluita maukkaampia. Panimolla sai ilmaisen panimoesittelyn ja muutaman maistiaisoluen. Shinerista edettiin San Antonion kautta Austiniin, jossa vietettiin viikonloppu ja tänään ajettiin sitten reissun pisin siivu tähän mennessä Austinista Amarilloon. Matkaa kertyi vähän reilut 500 mailia ja matkalta löytyi mm. Hale Center..

Austinissa käytiin lauantaina Sixth streetillä katsomassa paikallista menoa ja ainakin Arton mielestä se saattoi jopa ohittaa Bourbon streetin parhaana baarikatuna tähän mennessä (miinuksena juomia ei saanut juoda ulkona). Hinnat hieman yleisöystävällisemmän, väkeä melkein yhtä paljon (tien leveyden takia tuntui väljemmältä) ja muuten vaan aidompi tunnelma. Sunnuntain lepopäivänä Arto ja Antti kävi katsomassa Role Models elokuvan ja suosittelee sitä kaikille. Paras komedia pitkään aikaan.

Perjantaina käytiin myös shoppailemassa reilummin paikallisilla outlet malleilla (Mikko kävi vielä lauantainakin) ja mukaan tarttui ehkä liikaakin tavaraa, kun ei enää rinkkoihin mahdu. Mutta enää ei tarvitse ennen Vegasia vaatteita ostella. Tärkeimpinä ostoksina Arto osti talvitakin ja Mikko lämpöhupun 27 asteen lämmöstä.

Jutut mitä kuulee Texasin ruoka-annoksista ei ole yhtään liioiteltuja. Ehkä niitä pitäisi liioitella enemmän, koska juuri tultiin Big Texan Steak Rachilta, jossa Mikko ja Arto söivät 18 unssin eli 560 gramman ja Antti 16 unssin eli 500 gramman pihvit. Oli erittäin hyviä, vaikkeivat viimeiset palat enää suussa sulaneetkaan. Eikä ne annokset muuallakaan kauhean pieniä ole ollut.

-Arto, Mikko ja Antti, Amarillo, TX

Ei kommentteja: